Dirk Meliszaakvoerder

Wie spreekt over catering in de Kempen, zal ongetwijfeld Dirk Melis ooit tegen het lijf gelopen hebben. De familie Melis heeft steeds gewerkt naar een allround approach van de markt. Het uitbouwen van een sterk cateringverhaal was dan ook de eerstvolgende doelstelling na de verankering als tentenbouwer.

Dirk Melis stapte mee in het bedrijf om het cateringverhaal te brengen waar het nu is: een specialist in mobiele catering en catering voor grote evenementen en festivals. Via optimalisatieprocessen, een innoverend investeringsbeleid en het afsluiten van strategische partnerschappen is Melis events één van de topcateraars in zijn sector geworden.

Maar de wereld in evenementen en catering staat nooit stil. In de toekomst zal het aanbod van Melis events nog zwaar verruimd worden in zowel producten als diensten. Er wordt hard gewerkt aan een innoverend aanbod voor nieuwe evenementenconcepten en een verdere expansie naar de buurlanden toe.

 

Dirk Melis, zaakvoerder

More in this category: Mike Melis »
Functie:
Catering & Evenementen
Info:

Noodnummer Catering

Heeft U technische problemen met een gehuurde cateringwagen, heeft U bepaalde tekorten in uw bestellingen of heeft U nood aan extra assistentie met betrekking tot de catering op uw evenement, kan U best contact opnemen met Dirk.

Email:
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
GSM:
0475/65.54.32

Melis Groep: